Energijska terapija z osebnimi kodami

Terapija traja 1 uro in 30min. …in ob tem prejmem tvoje osebne kode za osvoboditev blokad na vseh ravneh. Te kode so osebne kode zato ni priporočljivo, da bi jih zaupal/a nekomu drugemu. Osebne kode, ki jih prejemaš, so tvoje kode pod katerimi si v vesolju/kozmusu/univerzumu voden/a. Ob sprostitvi blokad, ob dvigovanju zavesti se kode izničijo ali spremenijo.

V času trajanja terapije očistim energijske centre, in vse blokade sprostim v tvoje najvišje dobro. Povežem se z Galakticnimi bitji, kjer mi posredujejo telepatsko vse informacije tvojega telesa, ob tem prejmem kode za osvoboditev blokad na vseh ravneh. Prav tako s kodami odpiramo prejšnja življenja. V kolikor želiš, osebne kode prejmeš tudi za nadaljne dni.

Energijska terapija je primerna zate. če si:

  • želiš očistiti negativno energijo,
  • čutiš težino na ramenskem obroču,
  • imaš težavo delovanja želodca,
  • težko zaspiš, 
  • te muči vsakodnevni stres.

Terapija pripomore k hitrejšemu zdravljenju pri vsaki kakršni koli virozi, povišani telesni temperaturi. Ponuja tudi pomoč pri otroku, učnih napetostim uporablja pa se tudi za hitrejše celjenje kakršne koli rane, po operacijskih posegih.

Energijska terapija z osebnimi kodami

Si želiš osvoboditi depresije? Stiske v prsnem košu? Ali pa morda le negativnih občutkov ujetosti? Udeleži se energijske terapije s kodami in poskrbi za odpravo blokad in dvig energije, ki ti bo pomagala do uspešnega in sproščenega vsakdana.