ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTORA

Energijsko čiščenje prostora Pero resnice Maja Brula
Energijsko čiščenje prostora Pero resnice Maja Brula

Naj bo tvoj dom obdan s pozitivno energijo.

Prijetno je, če se v prostoru, v katerem se nahajamo počutimo prijetno in varno. Energije se – tako v naravi kot tudi v prostoru ves čas menjujejo. Eden izmed glavnih pokazateljev o tem, kako se energije menjavajo so na primer letni časi. Zima ima zelo umirjeno, spečo energijo, spomladi pride do izraza energija rasti, poleti je energija najaktivnejša, jesen pa je obdobje sadov – vsi poznamo rek »Kar si sejal, to boš žel«. V roku 12 mesecev in štirih letnih časov se energija skoraj popolnoma zamenja.

Dejstvo pa je, da se energija velikokrat zamenja tudi v prostoru. Vsak izmed nas ima določeno zvrst energije, ki mu ustreza in ob kateri se počuti dobro. In ima tudi nekaj vrst energije, ob katerih se počuti nekoliko slabše. Med dnevom smo izpostavljeni ugodnim in neugodnim vplivom energij, ki pa se med seboj prepletajo, ne glede na to, ali se tega zavedamo. In te energije nosimo s seboj, tudi domov. Ker vibrirajo na drugi frekvenci, jih težko opazimo, opazimo pa, da se počutimo vedno bolj utrujene, zbujamo se nenaspani, večkrat smo brezvoljni – brez očitnega razloga.

Energije se v prostoru nalagajo na stene, tla, predmete,… in puščajo velik pečat. Še posebej močan odtis pustijo po bolezni in hudih prepirih. Takrat je čas za energijsko čiščenje prostora. Ko preurejamo prostore ali se selimo v drugo stanovanje, ne pozabimo, da so svoje odtise energij pustili tudi delavci in predhodni stanovalci. Tehnik energijskega čiščenja je veliko, od različnih načinov ploskanja, prižiganja kadil in svečk, do tresenja soli, zvonjenja z zvonci … Vendar se energije med seboj razlikujejo in ni enotnega recepta za vsak prostor ali položaj, zato naj energijsko čiščenje prostora vedno opravi izkušen strokovnjak.