Galaktična bitja

V hitrem tempu življenja, ki obdaja skoraj vsakega posameznika, se nam velikokrat porajajo vprašanja o našem življenju in o tem, kakšna je naša resnica.  Vedno znova zato iščemo odgovore na takšna in drugačna vprašanja, vendar se žal prepogosto zgodi, da odgovorov ne najdemo – ali pa jih morda ne želimo slišati. 

Če se tudi ti soočaš s takšno ali podobno težavo, ti lahko ponudim pogovor z galaktičnimi bitji, ki bodo odgovorila na tvoja vprašanja in ti povedala resnico. 

Želiš slišati, kaj ti imajo za sporočiti galaktična bitja? Ali pa imaš za njih pripravljena vprašanja? Bodi brez skrbi, resnica je tukaj zate. Sporočilo, ki ga predajo zate, je dano po pregledu tebe. Saj veš, oni vedo vse o nas. Sporočilo je vedno takšno kot ga potrebuješ ta trenutek in nikakor ne takšno, kot si ga morda želiš slišati. To ni vedeževanje. So sporočila, ki te usmerijo, podprejo, pomirijo in postavijo na resnična tla. Galaktična bitja zmeraj nastopijo ravno tako, kot jih potrebuješ, pri svojem delovanju pa te ne zavijajo v vato. 

Sporočilo prejmeš v obliki posnetka na tvoj e-mail ali po dogovoru v messenger.

Pogovor z galaktičnimi bitji

Se želiš sam/a pogovoriti z njimi? Imaš za njih pripravljena vprašanja? Ali pa se želiš potožiti in slišati besede in priporočila da se pomiriš? Ne veš kaj storiti v določeni situaciji? Ne veš, kako ravnati z čustvi? Si želiš sam/a pogovoriti z njimi? Samo zate posodim telo in dovolim, da preko mojega grla, telepatsko spregovori katerokoli Galaktično bitje, zate. Pogovori se z njim. Na voljo imaš od 20 do 30.min