Osvoboditev depresije

V tej terapiji potujemo globje. Vzroki za depresijo ležijo v globini in prav tako v davnini si lahko izbral/a to obliko bolezni. Vodila te bom, ti pomagala, da pogledaš resnici v oči. Soočanje z vzrokom je pomemben proces. S teboj bom potovala skozi dogajanje, osvobajanje. Tudi energijsko pregledala moč depresije. 

Terapija zajema 2 uri telepatskega soočanje s dušo, podzavestjo, s prejšnjimi življenji. Spremljam te do 6 mesecev, osvobajanje blokad izvajamo 1x-2× na teden, 6 mesecev. Prejmeš še ostala priporočila, kako spremeniti življenje. Vse izvajam energijsko, telepatsko s pomočjo Galaktičnimi bitji. Pristopijo tudi duhovni zdravilci. Če si pripravljen/a se osvoboditi te bolečine, ti lahko pomagam.

Za to obliko terapije se lahko odločijo vsi tisti, ki svoje bolečine niso še  nikomur zaupali ali se kratek čas soočajo z stisko v prsnem košu, negativnimi mislimi. Terapija je primerna tudi, če te pestijo stvari iz pred mnogih let…. Tukaj sem zate, da te osvobodim. Le dovoliti in odločiti se je potrebno za spremembo. Zmoreš tudi ti.