REGENERACIJA TELESA

Osvobodi se čustvenih bolečin.

Regeneracija telesa Pero resnice Maja Brula

Naj bo tvoje telo prehodno …

Moja posebnost pri delu je tudi regeneracija telesa. Priporočam jo vsem tistim, ki se želijo osvoboditi starih ran, stare zamere, trpljenja, ki ga je posameznik doživel v prejšnjih življenjih. Čustvene bolečine zaradi katerih trpiš, lahko z regeneracijo telesa obvladaš in se jih osvobodiš.

V sklopu regeneracije telesa bom očistila vseh 12 energijskih točk, pogovorila se bom z tvojo dušo, jo osvobodila občutka ujetosti, vseh žalosti in ti predala vse njene besede tebi, da slišiš. Popeljala te bom v dogodke prejšnjih življenj, v katerih si izgubil svoje delčke, zaradi katerih danes ne moreš biti to kar si želiš biti in kar je tvoje poslanstvo.

Si želiš očistiti negativne energije?
Čutiš težino na ramenskem obroču?
Imaš težave z delovanjem želodca?
Težko zaspiš?

Regeneracija telesa je primerna:

 

  • za vse duše, ki iščejo pomoč zaradi psihološke stiske (nemoč samomori, depresije, vse oblike duševne stiske),
  • tako za otroke in odrasle,
  • za posameznike s slabo samopodobo.

S pomočjo duhovnega vodstva ti posredujem vse informacije fizičnega telesa. Razkrila ti bom zakaj takšne bolečine nosiš in ti povedala tudi, katere bolečine te ovirajo. Skupaj bomo našli vzroke za nastanek le tega, tako ti bo omogočeno, da se tvoje telo prične celiti.

Regeneracija telesa traja do 1,5 ure.

Z priporočili k boljšemu življenju. Po terapiji se dogovorimo za naloge, ki jih izvajate v nadalnjih dneh. Z regeneracijo bom poiskala vzroke za nastanek kakršne koli nastale bolezni. (Sladkorna, rak na prostati, multiplekskleroza, bule na dojkah, pomagam pa lahko tudi pri prenehanju kajenj.